HUNTERS DARTS CLUB – CETATEA BERARILOR

Federatia Romana de Darts alaturi de Clubul Sportiv Hattrick invita toti iubitorii darts-ului din Romania, Sambata 4 Martie 2017 in Cetatea Berarilor (Blv Camil Ressu Nr 41, Bucuresti), sa participe la prima editie a Cupei Hatrick la Darts.

Premiile totale depasesc 3700 Ron, iar categoria FRD a cupei este categoria nr 2.

Locatia se deschide la ora 10:00 iar inscrierile atat pentru concursul masculin cat si pentru cel feminin se pot face pana la ora 12:00!

La acest concurs poate participa orice jucator care are minim 18 ani cu mentiunea ca : Jucatorii cu drept de joc FRD pentru sezonul 2016-2017 vor primi puncte FRD in timp ce jucatorii care NU sunt legitimati cu drept de joc FRD pentru sezonul 2016-2017(nu au platit taxa anuala de 120 Ron) , NU vor primi puncte FRD si in cazul in care se vor clasa pe un loc ce se premiaza cu o suma de bani, li se va retine la sursa premiul pana la acoperirea taxei FRD pentru sezonul in curs. Aceasta regula a fost stabilita de catre AG 2016 prin votul tuturor cluburilor afiliate si se aplica la toate competitiile FRD din sezonul 2016-2017.

Jucatorii din concursul masculin care vor pierde in primul meci, au posibilitatea sa se inscrie in Concursul Lucky Loser (taxa de participare 20 lei).

SURPRIZA : Toti jucatorii care vor tine scorul unui meci vor primi din partea organizatorilor cate O BERE CIUC LA DRAFT pentru fiecare meci arbitrat!

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile de pe afisul competitiei!

Let’s play darts!!!

Antrenamentele sunt gratuite la cele 3 ŢINTE DE DARTS PROFESIONALE. Poţi juca sau te poţi antrena gratuit folosind echipamentele profesionale puse la dispoziţie de Cetatea Berarilor.

Vrei să faci parte dintr-un club sportiv afiliat la FDR? Poţi deveni membru al HUNTERS DARTS CLUB completând formularu de mai jos.

SUNĂ ACUM