URMĂREȘTE MECIURILE PREFERATE ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII

Vrei să urmăreşti un eveniment sportiv savurând o bere rece şi servind una din bunătăţile gătite de bucătării cetăţii, alături de prieteni? Te aşteptăm cu 6 LCD-uri de ultimă generaţie în interior şi 8 LCD-uri pe terasă. Ştii că vii sigur la meci şi ai o masă preferată? Atunci rezervă-ţi din timp o masa preferată cu un telefon la numerele de telefon din secţiunea CONTACT sau folosind formularul online.

KARAOKE ÎN FIECARE VINERI SEARĂ!

Ţi se pare că ai talent? Nu ai cântat încă pe o scenă mare? De când am apărut în zona nimeni nu mai cânta în baie! Lansează-te, distreza-te şi intră în pielea cântăreţului preferat alături de prieteni!

ÎN FIECARE SEARĂ DE VINERI FACEM PARTY! Dăm muzică tare, lăsăm lumina mai moale şi începem distracţia până spre ore târzii în noapte! Cauţi o alternative a cluburilor din centrul capitalei? Atunci vino în cetate şi bucură-te de preţurile mici sau de ofertele la Vodka (99 LEI pentru o sticlă de Vodka Finlandia 700 ml + 1L suc de mere) şi Whiskey (149 LEI pentru o sticlă de Jack Daniel’s + 4xCoca Cola 250 ml).

JOACĂ DARTS CA UN PROFESIONIST!

Ţintaşi din toate ţinuturile, uniţi-va săgeţile la Cetate! Antrenamentele sunt gratuite la cele 3 ŢINTE DE DARTS PROFESIONALE. Nu aveţi săgeţi? Nu-i nimic, avem noi! Poţi juca sau te poţi antrena gratuit folosind echipamentele profesionale puse la dispoziţie de Cetatea Berarilor.

Cetatea Berarilor este o locaţie agreeata de către Federaţia de Darts din România, aici desfăşurându-se meciurile din campionatul 2016-2017 al Federaţiei Române de Darts.
Vrei să faci parte dintr-un club sportiv afiliat la FDR? Poţi deveni membru al HUNTERS DARTS CLUB. Trimite un mail la darts@cetateaberarilor.ro şi vei primi toate detaliile necesare înscrierii.

TINE PLICTISEALA LA DISTANȚĂ, HAI LA CETATE!

SUNĂ ACUM