Cetatea Berarilor - Bvd. Camil Ressu Nr. 41 Sect. 3 București

ORGANIZAM PETRECERI 

PENTRU FIRME SI CORPORATII

Cetatea Berarilor va pune la dispozitie locatia ideala pentru organizarea si desfasurarea petrecerea firmei dumneavoastra. Va punem la dispozitie intreaga noastra experienta pentru a asigura desfasurarea impecabila a evenimentului.

Dispunem de o locatie incapatoare ce poate gazdui petreceri pentru grupuri de pana la 200 de persoane. Serviciile sunt oferite de o echipa cu o bogata experienta in domeniul ospitalitatii, oaspetii nostri beneficiind de intreaga noastra atentie pentru a oferi un serviciu complet si de cea mai buna calitate.  

Pentru preparate si bauturi va recomandam sa consultati meniul de mancare si cel de bauturi. In functie de cerintele si preferintele dumneavoastra putem stabili pachete de meniuri si bauturi astfel incat sa primiti exact ceea ce va doriti. 

Locatia dispune de loc de fumat special amenajat acoperit si incalzit, foarte usor accesibil. Pentru incurajarea activitatilor de grup va punem la dispozitie tinte de darts, karaoke si muzica foarte buna aleasa de un DJ cu experienta. 

 

Pentru a solicita o oferta pesonalizata va rugam sa completati formularul de mai jos. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va comunica oferta noastra si pentru a stabili toate detaliile necesare.

Daca doriti sa ne contactati telefonic o puteti face la telefon 0723-610-611 raspunsul este garantat!


Data petrecerii

Cod PROMO - Urmăriți promoțiile noastre!

SUNĂ ACUM